ХрусткА скоринкА, соковите м'ясо ...
Ми всі любимо смачну курочку на грилі із золотою хрусткою скоринкою і соковитим ароматним м'ясом всередині, але не завжди виходить приготувати курочку такий як хотілося б. Іноді м'ясо виявляється сирим, а крила підгоріло або при гарному кольорі скоринки м'ясо виявляється пересушеним. Що б уникнути таких проблем і приготувати найсмачнішу курочку-гриль ми вирішили розкрити всі секрети її приготування.
Тушку курицы насаживают на вертел, хорошо закрепляют крылышки и ножки (удобно делать это зубочистками или кулинарной нитью). Помещают в холодную духовку, включают ее в режим «вертел» с температурой 200 градусов на 20 минут. За это время на тушке образуется корочка, которая «запечатает» сок внутри. После этого 30 минут мясо выпекают в режиме «верх-низ», температуру снижают до 180 градусов. Затем еще 30 минут готовят подняв температуру до 200.